U kunt een taxatierapport nodig hebben voor verschillende doeleinden: ten behoeve van uw hypotheek, een verdeling (scheiding, erfenis), de verkoop of gewoon omdat u wilt weten wat uw huis waard is.

Jolanda Kales Taxaties zorgt ervoor dat dit een deskundig en duidelijk taxatierapport wordt. Niet alleen heeft Jolanda Kales Taxaties jarenlange taxatie ervaring in De Zilk en omgeving, ook heeft u doorgaans binnen vier werkdagen een compleet en betrouwbaar taxatierapport in uw bezit, desgewenst met extra spoed de volgende werkdag na de opname van de woning. Wel zo prettig als u snel duidelijkheid wilt hebben!

Jolanda Kales Taxaties is aangesloten bij VastgoedPro, is VastgoedCert. gecertificeerd, ingeschreven bij het Nederlands Register van Vastgoed Taxateurs en tevens in het bezit van het NWWI keurmerk. Op basis hiervan worden taxatierapporten door alle banken geaccepteerd.

Taxatie Tarieven:

  • NWWI Taxatierapport: € 450
  • Taxatierapport: € 400

Indien sprake is van één of meerdere appartementsrechten of van erfpachtsrecht komt hier per recht een bedrag van € 50 bij. Ook als u een geplande verbouwing mee wilt laten taxeren, dan kan dit. Ook hiervoor geldt een opslag op het tarief van € 50.

  • Toeslag taxatierapport met verbouwing: € 50
  • Toeslag appartement, erfpacht; € 50
  • Toeslag spoedtaxatie: € 50

Bovenstaande tarieven zijn inclusief 21% omzetbelasting, kadasterkosten, opvragen bestemmingsplan en overige kosten.

 

    » Register-TaxateursNRVT

   nwwi

  Vastgoedcert gecertificeerd